Empordà, espai literari – El Punt Avui 14/05/2018 18 de maig de 2018 – Publicat a: Premsa

Avinyonet de Puigventós es convertirà el 30 de juny en l’epicentre literari de les comarques empordaneses. L’Art de la Memòria Edicions ha organitzat a la seva seu una jornada de portes obertes, amb conferències, presentacions de novetats editorials i recitals, en què participaran escriptors i altres representants del món literari i editorial empordanès.

Amb la voluntat de convertir-se en una reunió d’autors, editorials, llibreries i distribuïdores, la primera edició de les Trobades Literàries Empordaneses està concebuda, segons la principal impulsora, l’editora i poeta Maite Muns Cabot, “per posar una mica d’ordre en l’escenari incert en què ens trobem immersos, però també per dotar-nos de caliu i alegria, propis de la feina que tant estimem”. El lema de les trobades ho deixa molt clar: “Disposarem d’un espai per imaginar, somiar, crear, reflexionar i rebel·lar-nos i apassionar-nos en favor del món del llibre”.