Entrevista a Kepa Uharte en Radio Prague International 8 de novembre de 2023 – Publicat a: Premsa – Etiquetes:

Consolidat com un dels grans traductors a l’espanyol i català de la literatura txeca, Kepa Uharte ve de participar en una residència al costat de quatre col·legues que també van traduir a altres idiomes diverses obres de l’escriptor txec Jáchym Topol. A més, acaba de publicar Els mentiders, la novel·la en la qual, després de diversos anys i versions, va aconseguir posar en paraules l’abús sexual que va sofrir en carn pròpia.

“Els cinc venim de llocs i contextos diferents, no obstant això compartim la passió per traduir i la passió per la literatura txeca i aquest coneixement en comú ens portava més enllà i ens va permetre compartir tots els dubtes sobre el nostre treball i sobre com un es converteix en traductor i què és el que fa al final un traductor”.

Escolta l’entrevista completa a Radio Prague international.