Mel Hartman. Entrevista a Empordà 10 de maig de 2024 – Publicat a: Premsa

«Els somnis són llocs d’infinites possibilitats»

L’escriptora belga Mel Hartman publica, en català i castellà, dos dels seus llibres juvenils, L’hotel sobre la roca L’hotel als núvols, amb l’editorial L’Art de la Memòria

Mel Hartman (Oostende, Bèlgica, 1972) publica per primer cop, en català i castellà, dos dels seus llibres i ho fa de la mà de l’editorial L’Art de la Memòria. Es tracta de L’hotel sobre la roca i L’hotel als núvols, publicats, per primera vegada, a Bèlgica i als Països Baixos. Aquests llibres juvenils, que es poden llegir per separat i que barregen fantasia, terror i somnis, van ser dels més venuts, acumulant múltiples edicions i rebent excel·lents crítiques. També a Lituània, Rússia i Ucraïna, on són molt populars. A finals d’any arribaran a Letònia.

 

Llegeix tota l’entrevista a: Empordà