Cart 0

AVÍS LEGAL

El web lartdelamemoriaedicions.com pertany a Maite Muns Cabot (NIF: 35052440A).

A l’efecte del compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, d’ara endavant LSSI, el propietari del domini referenciat li informen del següent:

Aquesta pàgina web té per objecte donar resposta a la seva sol·licitud, així com mantenir-lo informat sobre l’activitat de l’empresa i els seus serveis, relacionats amb el món editorial.

Totes les dades que facilitin els usuaris per mitjà dels formularis de consulta formen part del fitxer anomenat USUARIS degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Maite Muns Cabot es compromet a no cedir ni utilitzar aquestes dades més que per als fins per als quals han estat recollides.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant la complementació del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat denominat USUARIS, titularitat de Maite Muns Cabot amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

Maite Muns Cabot es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud.

Alhora, i en virtut del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic Maite Muns CabotSL informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per fer arribar informació sobre els seus serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d’interès relativa a l’activitat de l’empresa.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial a les oficines de Maite Muns Cabot, acompanyant còpia del DNI, o bé mitjançant correu electrònic lartdelamemoria@gmail.com