Hora Nova: Reportatge de la galeria L’Art de la memòria a Figueres 2 d'abril de 2019 – Publicat a: Premsa

Hora Nova, Figueres, 2 d’abril de 2019

Mar Camps.
Aquest mes de març, el dia 9, es va inaugurar la galeria L’Art de la Memòria a Figueres. Hi ha qui ho confon amb un museu, però es tracta d’una galeria antiquària de paper, ubicada al cèntric carrer Lasauca i on, fins fa poc, hi havia la joieria Pere Quera. Des de l’aparador, ja s’intueix què s’hi pot trobar a l’interior: mapes, cartes nàutiques, llibres de constel·lacions i geografia o de referència en el món de la cartografia. La poeta Maite Muns Cabot n’és la propietària. Muns, que també és editora i directora d’un segell que porta el mateix nom, va començar el seu fons de cartografia fa catorze anys i, abans que a Figueres, ha tingut galeries a Barcelona i Reus. L’acompanya en aquest projecte Salvador Borràs, soci de la galeria i l’editorial. […]

Exterior de la galeria

Interior de la galeria