39a Setmana del llibre en Català. Agenda d’activitats de l’Art de la Memòria. 22 de juliol de 2021 – Publicat a: Activitats culturals, Presentacions

La Setmana del Llibre en Català ens porta la oferta més gran de la història de llibres en català. La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, acollirà més expositors que mai, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar totes les novetats, però també llibres de fons, les col·leccions de cada segell.

I, com sempre, amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades…) per a nens i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català. A més, aquest any estrenem mòduls nous. Vine a descobrir-los, volem que formis part de La Setmana del Llibre en Català!

L’art de la Memòria edicions participa un any més com a expositor. Us facilitem les activitats que tenim programades:

11 de setembre a les 18:00 h. Escenari 1 Moll de la Fusta

Presentació del nou llibre Agnès de l’autora txeca Viktórie Hanisová. Trobareu els llibres a la parada de FNAC.